Asociación de residencias y servicios de atención a los mayores. Sector solidario

Visita de les regines de les festes a la Residència La Milagrosa

Publicado por el Ago 28, 2012 en Residencias Tercera Edad | 0 comentarios

Lares CV reclama a la Conselleria que actualice el coste de las plazas residenciales y las iguale al sector privado

La residencia de Moixent publica una nueva edición de su revista Nuestros Mayores

La residència La Milagrosa de Moixent ens envia unes fotos que s’han fet durant l’acte de la visita de les regines de les festes a la Residència La Milagrosa i l’ofrena floral a la Verge La Milagrosa.

residencia de mayores moixent

Les regines de les festes 2012 han estat acompanyades per la seua cort, els festers i festeres, la comisió de festes i les autoritats del poble. Han vingut a la residència deprés de missa major a fer entrega d’unes cistelles amb “sequillos” (un dolç típic de la població)  per a les persones majors que viuen a la residència i han fet la ofrena floral a la Verge La Milagrosa acompanyades dels seus pares.

La regina de Moixent (va vestida amb la indumentària típica de Moixentina, amb la falda ratllada) Isabel Casanova Bertomeu, ha rebut el ram de mans de la seua iaia Mª Pepa Gandía, que viu a la residència. La regina de València, Clara Navalón Suárez, ha rebut el ram de mans de la resident Vicenta Cardós, qui també es familiar de la regina.

Les regines i la comissió han estat acompanyats en tot moment per la senyoreta Lucía Navalón, directora del centre, qui ha vingut expresament per a participar en este important acte per als residents.

L’acte ha estat senzill, emotiu i molt elegant. Es una forma molt bonica d’acostar les festes patronals a la residència i fer partíceps als residents de les festes populars.

Rate this post

Deja un comentario


© 2017 Lares Comunidad Valenciana · Proyecto financiado por

Ministerio de Sanidad, Asuntos Sociales e Igualdad  Generalitat Valenciana